Кошик
Надійний продавець Prom.ua
Кандурін - Яскраве Золото
  • Кандурін - Яскраве Золото, фото 2

Кандурін - Яскраве Золото

100 грн./банка

  • В наявності
  • Код: Т-9
+380979229270
Уляна
  • +380635525952
    Уляна / Вайбер / Телеграм
  • +380951113662
    Уляна
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кандурін - Яскраве ЗолотоКандурін - Яскраве Золото
100 грн./банка
В наявності
Купити
+380979229270
Уляна
  • +380635525952
    Уляна / Вайбер / Телеграм
  • +380951113662
    Уляна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

1 баночка - 5-15г.

ОПИС

Кандурин зараз дуже популярний, так як дозволяє легко і просто декорувати десерти і солодощі. Зовні - це пігментований порошок, що нагадує тонку пудру.

Це безпечний барвник, який використовується в харчовому, а також фармацевтичному виробництві для фарбування поверхні виробів.

Барвник кандурин стійкий до впливу високих і низьких температур, а також до кислотних і лужних середовищ. Його пігмент легко видаляється з посуду і кондитерського обладнання. Багато починаючі кулінари задаються питанням, що таке кандурин і з чого роблять цей інгредієнт. Все просто: декоративний харчової пігмент виготовляється з безпечних природних силікатів (діоксид титану, оксид заліза, слюда). Готовий порошок-барвник завдяки своїй унікальній текстурі утворює на поверхні солодощів дивовижний перламутровий блиск. Кандурин має більше переваг, ніж металізовані барвники для кондитерських виробів. Він відрізняється гіпоалергенність, стійкістю до підвищених і знижених температур, легкістю у використанні, нейтральним смаком і запахом. До того ж, можна не переживати, що речовина втратить свої «чарівні» властивості при заморожуванні або нагріванні. Застосовують на: мастиці зефірі глазурі желе карамелі печиві марципані морозиві шоколаді Пофарбовані алкогольні і безалкогольні напої набувають перловий відблиск. Щоб забарвити напій додайте в якості інгредієнта. Термін зберігання 5 років, при температурі не вище 25 ° С особливості:

На відміну від аналогів, що виготовляються на основі металів, кандурин більш досконалий. Він, наприклад: не викликає алергії; стійкий до нагрівання і заморожування; дуже легко наноситься; не має ніякого запаху і смаку.

Речовина, в принципі, не забороняється наносити на вироби ще до відправки їх в духовку або мікрохвильовку, чого не можна сказати про металевих кристалах. Кандурин - це мінеральний порошок, не засвоюваний організмом і не накопичується в тканинах. Весь обсяг спожитого речовини через якийсь час покидає тіло цілком природним способом. На відміну від багатьох барвників, кандурин не здатний викликати алергічну реакцію. Це означає, що вироби, прикрашені їм, дозволяється вживати як дорослим, так і дітям, які мають схильність до такого роду розладів. На сьогоднішній день ніяких обмежень і тим більше протипоказань до використання кандурин не існує. ЗАСТОСУВАННЯ Кандурин - це найкращий інструмент для дизайну і декору харчових продуктів. Він являє собою порошкоподібний барвник для випічки і десертів. Виглядає як звичайна пудра, а наноситься на кондитерський виріб за допомогою пензля, трафарету або розпилювача. Важливим моментом в нанесенні барвника є підготовка основи. Якщо мова йде про напої, де кандурин використовується як тонер-наповнювач, то їм слід бути максимально прозорими, адже частинки блищать, лише коли від них відбивається світло. Є два основних способи нанесення. Перший - сухий. Порошок набирається на м'яку пензлик і розподіляється по мастиці або цукрово-білкової глазурі. Після цього він втирається в поверхню до появи бажаного блиску. Мокрий спосіб вимагає більшої акуратності і вміння малювати. Тут кандурин розлучається звичайною горілкою. У підсумку виходить фарба, що дозволяє зобразити навіть дуже тонкі деталі. В даному випадку також використовується м'який пензлик з гострим кінчиком. Залежно від типу ласощі, слід вибирати техніку нанесення кандурин. Так, коли мова йде про шоколад або цукерки, то правильно буде припудрити барвником форму. Після того як солодка маса застигне, декор залишиться лише «відполірувати» пензликом. А ось морозиво набагато зручніше після формування просто опускати в тарілочку з порошком.

 

Основні
Країна виробник  Турция
Вага5 г
Складдіоксид титану, оксид заліза, слюда
Дополнительные характеристики
Термін придатності5 років
  • Ціна: 100 грн./банка